Nieuw Fortnite-seizoen met klassieke map en items van start

Nieuw Fortnite-seizoen met klassieke map en items van start

'Seizoen OG' is vanochtend begonnen

Het nieuwe Fortnite-seizoen, dat 'seizoen OG' wordt genoemd en terugkeert naar de oorspronkelijke map, is vanochtend begonnen.

Er gingen al geruchten over het seizoen en vorige week werd officieel bevestigd dat dit seizoen de map uit Chapter 1, seizoen 5 bevat. Het seizoen duurt maar een maand en er zijn dan ook maar vijftig tiers in de battle pass. Daarbij zal het eiland met elke update veranderen om een ander seizoen uit Chapter 1 na te bootsen.

De terugkeer naar de oorspronkelijke versie van het eiland betekent ook dat spelers iconische locaties zoals Titled Towers en Frosty Flights kunnen bezoeken. Daarnaast keren er klassieke items, wapens en voertuigen terug, zoals de Assault Rifle, Pump Shotgun en winkelkarretjes.

De skins die mensen kunnen vrijspelen zijn combinaties tussen eerdere favoriete Fortnite-skins. Zo wordt Peely de banaan gecombineerd met ijsmascotte Lil' Whip, wat een nieuwe skin genaamd Lil' Split oplevert. Meer informatie over het nieuwe seizoen kan op de officiële website gevonden worden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is het dan toch eindelijk gebeurt dat ze helemaal niks nieuws meer kunnen verzinnen en dan maar opnieuw beginnen?

0
test

En nog steeds geen DLSS 3.5, valt me zwaar tegen van Epic die nogal voorop staan wat tech betreft. Ze gebruiken nog steeds DLSS 2.2.6.

0

Aanbevolen voor jou