NCSoft toont meer van Project M en andere games

NCSoft toont meer van Project M en andere games

Trailers werden tijdens het G-Star-evenement getoond

Het Zuid-Koreaanse bedrijf NCSoft heeft tijdens het G-Star-evenement deze week trailers van meerdere aankomende games getoond, waaronder Project M.

Project M werd vorig jaar al onthuld en moet een grote focus op het narratief - waarin de keuzes die spelers maken verregaande gevolgen voor het verhaal hebben - combineren met actievolle gameplay. Het spel draait op Unreal Engine 5 en moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc en consoles, al is niet bekend welke consoles.

Andere games die werden getoond zijn onder andere Project LLL, een mmo gesitueerd in een open spelwereld die ook voor consoles en pc in ontwikkeling is. De game moet "gigantische dynamische omgevingen" met "epische gevechten" combineren.

Ook Project G werd getoond, een real-time strategiegame gesitueerd in de fantasiewereld Pangea, waar spelers hun eigen steden bouwen en er met legers op uittrekken om monsters en andere legers te verslaan. Het spel is in ontwikkeling voor pc en mobiel.

Tot slot werd Project BSS van een nieuwe trailer voorzien, een rpg met kleurrijke graphics die op een onbekend moment naar pc en mobiel moet komen. De game speelt zich af in het Blade & Soul-universum en laat spelers verschillende elementen verzamelen die vervolgens weer gecombineerd kunnen worden tot nieuwe aanvallen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou