Multiplayerupdate voor Pokémon-achtige Cassette Beasts op komst

Multiplayerupdate voor Pokémon-achtige Cassette Beasts op komst

De game komt op een nog onbekende datum ook naar iOS en Android

Op 20 mei komt er een gratis online multiplayerupdate voor Cassette Beasts uit.

Dat hebben uitgever Raw Fury en ontwikkelaar Bytten Studio aangekondigd. Dankzij de update kunnen spelers straks de spelwereld met z'n achten verkennen, ongeacht op welk platform men speelt. Ook kunnen spelers het tegen elkaar opnemen en custom regels instellen voor de gevechten. Daarnaast zullen er coöperatieve raids voor twee spelers beschikbaar zijn. Mensen die niet tot 20 mei kunnen wachten, kunnen zich aanmelden voor de bèta via Steam, waar de multiplayerupdate al via beschikbaar is.

Cassette Beasts is een openwereld-rpg waarin spelers - net als in Pokémon - monsters moeten vangen om die tegen elkaar te laten vechten. Uniek aan deze game is dat monsters met elkaar gecombineerd kunnen worden, om zo nieuwe monsters te creëren. Het spel speelt zich af in New Wirral, een afgelegen eiland met vreemde wezens en mensen die cassettebandjes gebruiken om ze te vangen. Het spel had al een lokale co-op-modus.

Cassette Beasts is verkrijgbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One, pc, Game Pass en Nintendo Switch. Op een nog onbekende datum komt het spel ook naar iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou