Mods voor Dragon's Dogma 2 maken Pawns minder praatgraag

Mods voor Dragon's Dogma 2 maken Pawns minder praatgraag

Voor als het constante gekletst op je zenuwen werkt

Er zijn diverse mods voor de pc-versie van Dragon's Dogma 2 uitgebracht die de Pawns minder praatgraag maken.

Pawns zijn een essentieel onderdeel van Dragon's Dogma 2. Deze computergestuurde personages kunnen mee op avontuur met de speler en vechten en denken mee gedurende de game. Spelers maken zelf een 'main Pawn' aan, maar kunnen daarnaast nog twee Pawns inhuren van andere spelers.

Deze Pawns praten ook regelmatig, maar blijkbaar storen sommige spelers zich hier aan. Op pc zijn er dan ook mods beschikbaar die de Pawns wat stiller maken. Zo is er de mod ShutUpPawns van emoose, waarmee de Pawns minder vaak praten. Daarnaast worden er niet telkens automatisch high-fives aan Pawns gegeven na elk gevecht.

Een andere mod is Stop Selling Yourself van r457 and gh057 . Wanneer spelers dicht in de buurt van een random Pawn lopen, wordt er automatisch een gesprek aangeknoopt waarbij spelers de mogelijkheid krijgen de Pawn in te huren. Deze mod zorgt er voor dat dit niet meer automatisch gebeurt.

Dragon's Dogma 2 kwam op 21 maart uit op pc, PS5 en Xbox Series-consoles. Een week geleden bleek nog dat het spel inmiddels meer dan 2,5 miljoen keer is verkocht. Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf het spel een 9: "Dragon’s Dogma 2 is een van de beste openwereldgames tot nu toe. Met zijn vrije vechtsysteem, het gezelschap aan eigenzinnige pawns en de levendige spelwereld biedt dit tweede deel het ultieme avonturiersgevoel. Het is nog steeds een complexe rpg met veel achterliggende systemen, maar die werken allemaal samen om jouw spelervaring voortdurend van onvergetelijke momenten te voorzien."

Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou