Mionix maakt dezelfde muizen nog een keer

Mionix maakt dezelfde muizen nog een keer

Na een goed aantal jaar zonder nieuwe producten keert het Zweedse Mionix nu terug met drie nieuwe muizen; de zogenaamde Pro-uitvoeringen van Mionix' eerder verschenen Naos-, Avior- en Castor-vormen.

Mionix deed de Pro-collectie uit de doeken als grootste onthulling, voorafgegaan door de nodige teasers. Het Zweedse gamingmerk had toegezegd "terug naar de kern" te willen, waarmee klaarblijkelijk gedoeld werd op het hervatten van eerder bewezen vormen en bijbehorende voordelen.

Watch on YouTube

In het verleden verschilden de Naos, Avior en Castor wel eens in specificaties; deze ronde is dat niet het geval. Afgezien van vorm en hoeveelheid knoppen spiegelen de drie Pro-muizen elkaar qua hardware.

Stuk voor stuk maken de muizen gebruik van de optische PixArt PMW 3370-sensor, goed voor een dpi van 19.000 en maximale snelheid à 400 inch per seconde. Ook  details als PTFE-glijvoetjes, een flexibele (maar gefixeerde) USB-kabel en 128 kB on-board geheugen zijn onderling identiek gebleven.

Qua stijl is Mionix, geheel naar verwachting, teruggekeerd naar sobere jasjes. De drie Pro-muizen zijn elk gehuld in zwarte uv-coating, met slechts twee afzonderlijk in te stellen rgb-lichtjes om nog een beetje kleur aan het geheel toe te voegen.

De Mionix Naos Pro, Avior Pro en Castor Pro zijn stuk voor stuk geprijsd op 69,99 euro. Geheel in Mionix' stramien zijn de muizen direct via de officiële website te bestellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wil je een hot-lovin' conversatie hebben? Je bent op de goede weg! - urlky.com/12m2f

0

Aanbevolen voor jou