Metroidvania Animal Well komt op 9 mei uit

Metroidvania Animal Well komt op 9 mei uit

De eerste game die op het uitgeverslabel van Videogamedunkey verschijnt

Animal Well, een metroidvania die wordt uitgebracht door het uitgeverslabel van YouTuber Videogamedunkey, verschijnt op 9 mei.

Animal Well valt vooral op door de tweedimensionale pixel-art. Spelers moeten allerlei puzzels oplossen in een surreëel en gevaarlijk labyrint die gevuld is met vreemde dieren. Sommige dieren zijn vriendelijk, maar sommigen juist gevaarlijk.

De game is ontwikkeld door Shared Memories, bestaande uit één ontwikkelaar genaamd Billy Basso. Hij heeft zeven jaar lang gewerkt aan het spel en heeft twee jaar geleden ontslag genomen bij zijn reguliere werk om de game af te maken.

Animal Well is daarnaast de eerste game die wordt uitgebracht door Bigmode, de uitgever die YouTuber Jason 'Videogamedunkey' Gastrow samen met zijn vrouw heeft opgericht.  Het label is in leven geroepen om verschillende indiegames uit te geven die de moeite van het spelen waard zouden zijn.

Animal Well verschijnt op Steam, PlayStation 5 en Nintendo Switch en gaat 24,50 euro kosten. Het spel wordt ook volledig ondersteund op Steam Deck.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er prachtig uit!

0

Aanbevolen voor jou