Meta zou overwegen productie van Quest Pro te stoppen

Meta zou overwegen productie van Quest Pro te stoppen

Ook zou er volgens geruchten geen Quest Pro 2 uitkomen

Meta zou overwegen om de productie van de vr-headset Quest Pro stop te zetten.

Dat claimt The Information te hebben vernomen. Meta zou de Quest Pro nog willen produceren via fabrikant Goertek tot de materialen op zijn en er daarna mee te willen stoppen. De verkoopcijfers zouden tegen vallen, mede door de relatief hoge prijs van 1200 euro.

Verder zou Meta ook niet meer overwegen om een opvolger op de headset te creëren. Op Instagram meldt het bedrijf echter dat het daar nog geen besluit over heeft genomen. Op Twitter meldt CTO Andrew Bosworth dat mensen niet alles moeten geloven wat ze lezen, al heeft het bedrijf nog geen officieel statement gemaakt.

Meta blijft in ieder geval wel de Quest 2 uit 2020 ondersteunen. Afgelopen juni kondigde het bedrijf de Quest 3 aan - deze headset moet aankomend najaar uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goh verrassend 😂 een headset die 3x zo duur is als zijn voorganger. En de nieuwste is goedkoper en beter dan de Pro 😂😂😂 LMFAO

1
test

Nou, beter, ligt er aan. De pro heeft losse displays, eyetracking, controllers met eigen inside-out tracking, en een heel fijn laadstation, en een vele fijnere comfort. De Pro was ook nooit gericht op consumenten, en was vooral bedoelt om de vernieuwde zaken te testen. De roadmap lang geleden gaf dat al aan.

0
test

zoiets had ik ook meegekregen dat het inderdaad niet voor de consument was bedoeld maar alsnog. Als bedrijven dit gebruiken. Ik denk dat ze eerder voor de goedkopere optie gaan dan extra geld uitgeven lijkt me. dus hier laat het al blijken dat het gewoon een flop is geworden. ik vraag me af hoe Apple het gaat doen met hun 3500 euro headset 🙃 daarmee kan je een monster pc kopen plus headset 😅

0
test

VR is het niet en wordt het niet.

0

Aanbevolen voor jou