Meerdere hotfixes voor No Rest for the Wicked uitgebracht

Meerdere hotfixes voor No Rest for the Wicked uitgebracht

Early Access-versie kwam afgelopen donderdag beschikbaar

Afgelopen donderdag is de Early Access-versie van No Rest for the Wicked, de nieuwe game van Ori-ontwikkelaar Moon Studios, uitgekomen. De studio heeft sindsdien al meerdere hotfixes uitgebracht.

De updates voeren zoals in onderstaande tweets gelezen kan worden verbeteringen door aan de balans en prestaties van de game. Ook zijn er aanpassingen aan de loot, omgevingen en gevechtsopties gemaakt. Duidelijk is in ieder geval dat Moon Studios de Early Access-periode gebruikt om zo snel mogelijk verbeteringen door te voeren waar nodig.

No Rest for the Wicked is een actie-rpg met een duisterdere en realistischere vormgeving dan de Ori-spellen. De game speelt zich af in het jaar 841, en de koning is overleden. Zijn arrogante zoon Magnus neemt de kroon over, en een plaag genaamd de Pestilence keert na duizend jaar terug.

Spelers kruipen in de huid van een Cerim, die onderdeel uitmaakt van een groep heilige strijders met speciale krachten die alles op alles zetten om de Pestilence tegen te houden. Ondertussen moeten spelers zich een weg banen door politieke intriges. De game bevat bevat precieze combat en wordt een "epische saga". Daarbij is de spelwereld met de hand gemaakt, wat het geheel een schilderachtig uiterlijk moet geven.

No Rest for the Wicked is verkrijgbaar via Steam Early Access. Op een later, nog onbekend moment moet de uiteindelijke versie ook uitkomen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had de game even gecheckt op Youtube, maar de game ziet er echt super vet uit. Ga mijn ervaring niet verkloten door een half afgemaakte versie te spelen (met moeite, want het jeukt wel om de game te spelen, haha), ik wacht af tot de game uitkomt in v1.0. Word in ieder geval een banger naar alle waarschijnlijkheid! :-)

0

Aanbevolen voor jou