Meer dan honderd ontslagen bij Company of Heroes-ontwikkelaar

Meer dan honderd ontslagen bij Company of Heroes-ontwikkelaar

Consoleversie Company of Heroes 3 moet eind mei verschijnen

Sega heeft 121 werknemers bij Company of Heroes-ontwikkelaar Relic Entertainment ontslagen.

Dat heeft het bedrijf bevestigd middels een statement. Volgens Relic blijven zowel Sega als de studio diens games ondersteunen, waaronder Company of Heroes 3, dat afgelopen februari op pc uitkwam en op 30 mei op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnt.

"Dit gebeurt in en tijd waar externe factoren onze industrie meer dan ooit uitdagen, en we hebben de beslissing gemaakt onze organisatie te herstructureren om een maximale focus op onze belangrijkste franchises te hebben", aldus Relic. "We zijn er zeker van dat we na deze noodzakelijke herstructurering vanuit een krachtige positie uitstekende ervaringen aan spelers overal ter wereld kunnen leveren."

Relic Entertainment is naast de Company of Heroes-reeks ook bekend van spellen als Age of Empires 4 en Homeworld.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Offtopic: wow, dit artikel is geplaatst op 24-5 om 8.00, maar ik kan al reageren om 1.15. Back to the future praktijken haha Ontopic: je leest dit wel erg vaak bij bedrijven. Heeft dit te maken met een slinkende gaming markt? Komt het door slechte (groei)ontwikkelingen? Lijkt me echter niet fantastisch...

0
test

jou reactie zag ik pas staan nadat ik die van mij geplaatst had, dacht werkelijk dat ik dit als eerste opmerkte. Pas na het plaatsen kwam jou reactie pas in beeld 😂, de welbekende kinkjes in de kabel zullen we maar zeggen 😜

0
test

ik ben nog aan het wennen ivm nieuwe site. Klein ding wat me opvalt, het is nu 5:08 (vroeg wakker 😅, ik weet het) en het artikel is vandaag geplaats om 8:05?

0

Aanbevolen voor jou