Live-action Final Fantasy 14-serie definitief geannuleerd

Live-action Final Fantasy 14-serie definitief geannuleerd

'We hadden een script voor een geweldige eerste aflevering'

Er komt toch geen live-action televisieserie gebaseerd op de mmo Final Fantasy 14.

Voorheen werd de serie aangekondigd, die gemaakt zou worden via een samenwerking tussen Sony Pictures Television en Hivemind, het bedrijf achter de The Witcher-serie op Netflix.

Een fan vroeg Dinesh Shamdasani, medeoprichter van Hivemind, naar de status van de Final Fantasy 14-serie. "Dood", zo antwoordde hij. "We hadden een script voor een geweldige eerste aflevering, geschreven door Ben Lustig en Jake Thornton, en plannen voor meerdere seizoenen, maar het werd afgeschoten."

"De grootte en schaal die nodig was om de game eer aan te doen bleken een te groot risico", zo vertelt hij over mogelijke streamingdiensten die de serie hadden kunnen financieren. "Maar Amazon kwam het dichtst in de buurt." Volgens Shamdasani zorgde de coronapandemie er voor dat bedrijven de hand op de knip hielden.

Een andere fan vroeg hem of een animatieserie een goed alternatief kon bieden. Shamdasani liet daarop weten dat de rechten op een verfilming van Final Fantasy 14 "weer terug in Japan zijn", waarmee hij vermoedelijk uitgever Square Enix bedoelt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou