Lian Li stelt nieuwe behuizing uit vanwege mislukt mesh-paneel

Lian Li stelt nieuwe behuizing uit vanwege mislukt mesh-paneel

Hardware-fabrikant Lian Li heeft de komst van de nieuwe O11 Air Mini-behuizing twee maanden uitgesteld. Op href="https://www.facebook.com/LianliGlobal/posts/2051524948335856" rel="noopener noreferrer" target="_blank">sociale media</a> liet de fabrikant weten dat het uitstel te wijten was aan ondermaatse mesh-panelen.

"Na grondige controles van de eerste batch O11 Air Mini's ontdekten we dat het mesh-paneel afweek van ons bedoelde ontwerp," zo stelt Lian Li nu. Oorspronkelijk had het gaaswerk blijkbaar tweemaal zo fijnmazig moeten zijn, wat volgens Lian Li's interne tests 5 graden Celsius lagere cpu-temperaturen als gevolg had.

In plaats van de kast op deze manier de wereld in te sturen, schrapt Lian Li nu dus de gehele eerste oplage. Een nieuwe verschijningsdatum staat nog niet vast, maar pre-orders van de O11 Air Mini worden in ieder geval twee maanden verschoven.

De O11 Air Mini is een variatie op Lian Li's populaire O11 Dynamic-behuizing. Niet alleen is de kast ditmaal nog iets compacter gemaakt, ook airflow zou in dit model hoger in het vaandel moeten staan. Drie van de zes zijdes bestaan nagenoeg volledig uit mesh-panelen, met in de kast voldoende ruimte voor zes 140mm-ventilatoren en/of meerdere 120mm-alternatieven.

Lian Li kondigde de O11 Air Mini begin deze maand aan. De kast heeft een richtprijs van 109 dollar, inclusief twee onverlichte 140mm- en één 120mm-ventilator inbegrepen. In de Benelux lijkt de verkoop van de kast nog niet officieel van start te zijn gegaan. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou