Japanse beroemdheden worden geadviseerd niet over Palworld te praten

Japanse beroemdheden worden geadviseerd niet over Palworld te praten

Talentenbureau zou rekening willen houden met toekomstige samenwerkingen

Japanse beroemdheden zouden geadviseerd worden niet publiekelijk over Palworld te praten, om zo de banden met The Pokémon Company intact te houden.

Dat claimt Tokyo Sports te hebben vernomen (via VGC). Mensen uit de Japanse entertainmentindustrie zouden het advies krijgen om niet publiekelijk over Palworld te praten of het spel op social media te noemen. Een Japans talentenbureau zou dit advies aan zijn cliënten meegeven. "Dit om rekening te houden met toekomstige potentiële samenwerkingen rondom Pokémon."

De Early Access-versie van Palworld verscheen op 19 januari op Steam, Microsoft Store, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass. In een korte tijd werd de game een groot succes: eerder deze week bleek dat het spel twaalf miljoen keer is verkocht op Steam en zeven miljoen spelers op Xbox-consoles heeft.

Het spel wordt vaak vergeleken met Pokémon, omdat spelers ook allerlei monsters kunnen verzamelen die met elkaar kunnen laten vechten. Het design van sommige monsters heeft soms wat weg van diverse pokémon, en sommigen claimen zelfs dat ontwikkelaar Pocket Pair AI-technologie heeft gebruikt om pokémon te 'remixen' en tot 'pals' uit te komen. Eerder gaf The Pokémon Company aan dat het de gelijkenissen tussen zijn games en Palworld onderzoekt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou