Intel stuurt verloren cpu-stickers schijnbaar met liefde op

Intel stuurt verloren cpu-stickers schijnbaar met liefde op

Mocht de meegeleverde 'Intel Inside'-sticker van een processor kwijt zijn geraakt, dan mag je blijkbaar bij Intel zelf aankloppen voor een verse badge.

Reddit-gebruiker Excellent-Ad-7062 "vond de stickers altijd leuk" maar kocht zijn Core i9-9900KF tweedehands en kreeg daarom het vaste stukje branding niet meegeleverd. Op allerhande retailwebsites worden officieuze Intel-stickers aangeboden, maar deze hardware-liefhebber verzond simpelweg een verzoekje naar Intel zelf — en werd naar verluidt vlot geholpen.

Intel schijnt al langer een officiëel aanvraagformulier te hebben voor het vervangen van de merkstickers. Voor consumenten is het de bedoeling dat ze een blijk van eigendom kunnen tonen, zoals officiële bonnetjes of facturen. Nu blijkt dat die vereisten relatief optioneel zijn; wie het lief vraagt, wordt klaarblijkelijk alsnog geholpen.

Door Intel verzonden brief met een aangevraagde Intel Inside-sticker.

Per vergezellende brief bedankt Intel geïnteresseerden voor hun "consistente en correcte gebruik van de merkidentiteit". Het zogenaamde Intel Inside-programma doet daarbij diens best de juiste stickers te verzenden voor de productgroep die in de systemen van de aanvrager zit. Een enkele andere gebruiker van de dienst claimde op Reddit dat de sticker "binnen een dag of drie" toegezonden werd.

In dit geval betrof de verloren sticker een nog relatief recente Intel Core i9, van nog geen drie generaties terug. Onduidelijk is hoe ver het stickerprogramma terug in de tijd gaat. Mogelijk heeft of print Intel geen stickers meer voor 'end of life' verklaarde Core 2 Duo's, oudere Celeron-modellen of andere ten dode opgeschreven processoren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou