Inschrijven voor technische test van Hades 2 nu mogelijk

Inschrijven voor technische test van Hades 2 nu mogelijk

De test moet ergens binnenkort beschikbaar komen

Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven voor de technische test van Hades 2.

Hades 2 moet ergens "binnenkort" via Early Access op Steam en Epic Games Store uitkomen, maar nog voor die tijd zal er een technische test worden gehouden. De test komt beschikbaar voor een klein aantal spelers, maar om kans te maken kan men zich nu inschrijven op Steam. De test gaat "langer dan een week, maar korter dan een maand" duren.

Via de test kunnen spelers het eerste grote gebied uit de game uittesten, alsmede diverse personages, systemen en content. Om mee te kunnen doen moeten wel de minimale systeemeisen worden behaald. Zo moet men Windows 10 64-bit hebben (of een Steam Deck), een Dual Core 2.4 Ghz-processor, 4GB RAM aan geheugen en 2GB VRAM voor de graphics.

"We weten ook nog niet precies wanneer de Early Access-versie van Hades 2 verschijnt, omdat dit ligt aan hoe de technische test verloopt." Vorig jaar claimde Supergiant Games nog dat de game ergens in het tweede kwartaal van dit jaar zou verschijnen.

Hades 2 moet zich in hetzelfde universum afspelen als de eerste game, maar heeft ditmaal een vrouwelijk hoofdpersonage in de vorm van Melinoë. Dit is de zus van Zagreus - ze wordt ook wel de prinses van de onderwereld genoemd. Ze heeft als doel om Chronos te doden, de god van de tijd. Melinoë kan onder andere van hekserij gebruikmaken.

De uiteindelijke versie van de eerste Hades verscheen in 2020 en werd geprezen om diens strakke roguelike gameplay. Het spel stond bij velen bovenaan de lijst van beste games van dat jaar. In het origineel bestuurden spelers de zoon van Hades en moest er een weg uit de Griekse onderwereld worden gevochten. Hieronder kan nog eens de onthullingstrailer van Hades 2 worden bekeken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou