Inno3D en Zotac geven twee games weg bij RTX 30-videokaarten

Inno3D en Zotac geven twee games weg bij RTX 30-videokaarten

Inno3D en Zotac starten de 'Face Your Demons'-actiebundel, waarbij gamers Ghostwire: Tokyo en Doom Eternal ontvangen bij aankoop van selecte RTX 30-videokaarten.

Met alle waarschijnlijkheid is de 'Face Your Demons'-actie een initiatief vanuit Nvidia zelf, waar partnerfabrikanten Inno3D en Zotac wellicht ietwat op de zaken vooruit lopen. 

Nvidia heeft zelf nog geen officiële webpagina voor de actie ingericht, maar het marketingmateriaal rondom de gebundelde games spreekt van "een Nvidia-promotie". Vermoedelijk worden de games via Nvidia's GeForce Experience verzilverd, maar de officiële richtlijnen of aangesloten verkoopkanalen voor de actie zijn vooralsnog nergens te bekennen.

Wel lijkt de bundel gelimiteerd te worden voor selecte Ampere-producten, voornamelijk uit het hogere segment. Gamers die tussen 12 juli en 1 augusts een RTX 3090 (Ti) of RTX 3080 (Ti) van in ieder geval Inno3D of Zotac kopen, komen automatisch in aanmerking voor codes van zowel Ghostwire: Tokyo als Doom Eternal, inclusief beide delen van de 'The Ancient Gods' downloadbare content. 

Daarnaast lijkt de actie ook volledig gericht op het RTX 30-desktopsegment, in ieder geval bij de twee vroege partnerfabrikanten. Zowel Inno3D als Zotac prijzen voor de bundel allerlei verschillende desktopkaarten aan, met één enkele uitzondering. Ook de Zbox Magnus EN173080OC van Zotac mag meedoen, een recent onthulde compacte desktopcomputer met daarin een voor laptops bestemde RTX 3080-gpu. De varianten met bijvoorbeeld een (mobiele) RTX 3070 en RTX 3060 dingen blijkbaar niet mee. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou