Horizon Forbidden West sinds vrijdag beschikbaar op pc

Horizon Forbidden West sinds vrijdag beschikbaar op pc

De Complete Edition verscheen afgelopen najaar al op PS5

Afgelopen vrijdag is de pc-versie van Horizon Forbidden West: Complete Edition uitgekomen. Sony heeft dan ook een launchtrailer van de game uitgebracht.

De PS5-verise van de Complete Edition verscheen afgelopen oktober al. De Complete Edition van de game bevat naast het hoofdspel ook de uitbreiding Burning Shores. Daarnaast is er een digitale soundtrack en digitale artbook, de eerste volume van een digitale comic, een extra pose en gezichtsverf voor in de fotomodus, en diverse in-game extra's zoals een Nora Thunder Elite-outfit.

Horizon Forbidden West kreeg een 9 op Gamer.nl van Ron Vorstermans: "Mooier, soepeler, beter geschreven, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Redacteur Lars Cornelis gaf een 7 aan uitbreiding Burning Shores: "Het is makkelijk om te roepen dat Horizon Forbidden West: Burning Shores ‘leuk voor de fans’ is. De uitbreiding biedt immers meer van hetzelfde en het verhaal rolt de rode loper uit voor Horizon 3. Maar veel meer zit er niet in en dat maakt het ook een hele gemakzuchtige uitbreiding. We kunnen niet aan de indruk ontkomen dat er meer gedaan had kunnen worden met het tektonisch instabiele Los Angeles."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sinds donderdag... niet vrijdag

1
test

Goede port van nixxes. Nu enkel nog wachten op een modder die aloy's gezicht fixt.

2
test

Aw zielig he dat ze niet jouw typische sexy woman is.

-4
test

Lol eerder zielig dat ze gezwicht zijn en haar uiterlijk hebben veranderd om aan de ESG rating te voldoen om geld te krijgen van 2 investeerders. Waarom moet haar uiterlijk plots veranderd worden? Geen rede voor te bedenken en dus bs wie shit om geld te verdienen

2
test

En btw Aloy was gewoon een mooie vrouw niet sexy

2

Aanbevolen voor jou