Horizon Forbidden West komt binnenkort waarschijnlijk naar pc

Horizon Forbidden West komt binnenkort waarschijnlijk naar pc

Een betrouwbare insider claimt dat de pc-versie binnen ongeveer een maand uitkomt

Het is waarschijnlijk dat binnenkort een pc-versie van Horizon Forbidden West wordt onthuld en uitgebracht.

Onlangs lekte er een leeftijdskeuring voor een 'Complete Edition' van Horizon Forbidden West uit. De beschrijving maakte duidelijk dat deze versie zowel de hoofdgame als uitbreiding Forbidden West zou bevatten.

Insider Billbil-kun, die regelmatig correcte informatie rondom PlayStation uitlekt, claimt nu dat deze nog onaangekondigde Complete Edition in ieder geval naar pc komt - om precies te zijn Steam en Epic Games Store. De game zou zelfs binnen ongeveer een maand al uitkomen.

Voorganger Horizon Zero Dawn is al geruime tijd beschikbaar op pc, dus een pc-versie van het vervolg zou in de lijn der verwachting liggen. Mogelijk kondigt Sony de Complete Edition vanavond aan tijdens de State of Play die om 23:00 uur wordt uitgezonden.

Horizon Forbidden West kreeg een 9 op Gamer.nl van Ron Vorstermans: "Mooier, soepeler, beter geschreven, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Redacteur Lars Cornelis gaf een 7 aan uitbreiding Burning Shores: "Het is makkelijk om te roepen dat Horizon Forbidden West: Burning Shores ‘leuk voor de fans’ is. De uitbreiding biedt immers meer van hetzelfde en het verhaal rolt de rode loper uit voor Horizon 3. Maar veel meer zit er niet in en dat maakt het ook een hele gemakzuchtige uitbreiding. We kunnen niet aan de indruk ontkomen dat er meer gedaan had kunnen worden met het tektonisch instabiele Los Angeles."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier heb ik al een tijd op gehoopt. Ik blijf rustig afwachten en stiekem al erg blij;)

0
test

Nice, ik hoopte al dat Sony voortaan alles sneller naar PC ging brengen.

0
test

Forbidden West is vorig jaar februari uitgekomen, dus 1,5 jaar later. Dat is volgens mij niet veel sneller dan Spider-Man / God of War

[Reactie gewijzigd door FishSt1ck op 14 september 2023 - 09:27]

0
test

Nu Bloodborne nog, wacht ik al 8 jaar op. Mijn favoriete game van de PS4, zou ik graag met betere perfomance spelen.

0

@FISHST1CK Volgens mij gaf Jim Ryan 2 tot 3 jaar aan, dus dit is wel sneller dan normaal. OT: Heel vet! Ga ik zeker weer meepakken!

0

Aanbevolen voor jou