Het belang van wegen in Cities: Skylines 2

Het belang van wegen in Cities: Skylines 2

Game komt op 24 oktober uit op pc, PS5 en Xbox Series

Ontwikkelaar Colossal Order heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Cities: Skylines 2 die in het teken staat van het bouwen van wegen.

Het wegennetwerk was al een belangrijk onderdeel van de eerste Cities: Skylines. Wanneer een stad groeit, kunnen wegen immers volstromen en dat kan voor fikse blokkades in de stad zorgen. Het vervolg legt ook veel nadruk op wegen en daar zijn een aantal terugkerende en nieuwe opties voor beschikbaar, zoals in onderstaande video gezien kan worden.

In Cities: Skylines 2 bouwen spelers de stad van hun dromen. De game verschijnt op 24 oktober voor pc (Steam), PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game verschijnt op release ook op Xbox Game Pass. Tijdens de Xbox Games Showcase werd al een nieuwe trailer getoond, die hier te bekijken valt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oplossing voor alle trafficjams: 1 richting straten, geen kruisings

0
test

En vervolgens kunnen brandweer, politie, vuilniswagens, ambulances, vrachtwagens nergens op tijd komen en loopt de hele industrie vast.

0
test

nee hoor want er is geen file omdat iedereen door blijft rijden en pas afslaat bij hun bestemming. je krijgt niet echt een mooie stad op deze manier maar het werkt wel, iig voor mij.

0
test

Ze zullen op dit gebied ook gewoon met betere AI moeten komen. Blijft lachwekkend hoe de AI altijd de snelste weg naar de bestemming neemt en eventuele files niet meerekent. Als je moet kiezen tussen 30 minuten in de file staan of 10 minuten omrijden kies je natuurlijk voor 10 minuten omrijden, maar de AI kiest altijd voor die file omdat dat qua meters sneller is.

0

Aanbevolen voor jou