Her Story- en Immortality-maker werkt aan twee nieuwe horrorgames

Her Story- en Immortality-maker werkt aan twee nieuwe horrorgames

Project C en Project D

Sam Barlow werkt met zijn studio Half Mermaid Productions - bekend van geprezen games als Immortality, Telling Lies en Her Story - aan twee nieuwe spellen: Project C en Project D.

Van zowel Project C als Project D zijn Steam-pagina's live gegaan, al is zo goed als alle tekst onleesbaar. Kort daarna deelde Barlow de eerste details over de games in een interview met Kinda Funny, die beiden in het horrorgenre lijken te vallen.

Over Project C: "De game lijkt op Immortality, in dat het vergelijkbare technologie gebruikt, maar we gaan er een coole richting mee op." Net als eerdere games van de ontwikkelaar is Immortality een interactieve film, dus daar lijkt Project C ook onder te vallen. Een van de Steam-tags is sci-fi horror.

Project D moet volgens Barlow "voor mijn oude fans die vroeger Silent Hill: Shattered Memories hebben gespeeld" worden. Barlow schreef en ontwierp dat PS2- en Wii-spel. "Het is een third-person survivalhorrorgame, maar gefuseerd met het Immortality-team."

Meer details over de games - bijvoorbeeld wanneer ze verschijnen en of ze ook op andere platforms behalve Steam uitkomen - zijn er op moment van schrijven niet. Wel gaan er geruchten dat de volledige namen van de games Project Corneas en Project Doors zijn.

Overigens is gisteren Immortality op PlayStation 5 uitgekomen, nadat de game in 2022 al op pc, Xbox Series en mobiel verscheen. In de game duikt de speler in het verhaal van de actrice Marissa Marcel. Nadat ze in drie films speelde waarvan er geen een het daglicht heeft gezien, verdwijnt ze plotseling volledig van de aardbodem. Spelers moeten in Immortality door gearchiveerde filmbeelden spitten om er achter te komen wat er is gebeurd met Marissa.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou