Helldivers 2 krijgt mogelijk cape gebaseerd op negatieve Steam-reviews

Helldivers 2 krijgt mogelijk cape gebaseerd op negatieve Steam-reviews

Een beetje zelfspot kan geen kwaad

Arrowhead Games zegt mogelijk een cape aan Helldivers 2 toe te voegen waarmee de negatieve Steam-gebruikersrecensies die de game het afgelopen weekend heeft ontvangen worden uitgebeeld.

Er hing sinds afgelopen vrijdag veel controverse rondom het in februari op PlayStation 5 en pc uitgekomen Helldivers 2. Sony kondigde toen aan dat het Helldivers 2-spelers op Steam verplichtte om hun PSN-account te linken. Steam-gebruikers lieten daarna massaal negatieve reviews achter op Steam. Vanochtend kondigde Sony aan de beslissing terug te draaien: mensen hoeven niet meer hun PSN-account aan Steam te linken om de game te kunnen blijven spelen.

Steam-gebruikersrecensies worden onder andere via een grafiek uitgebeeld, zoals hieronder gezien kan worden. Een communitylid van Helldivers 2 maakte dan ook een design voor een in-game cape waarin de negatieve recensies uit de grafiek voor de game worden uitgebeeld.

Johan Pilestedt, de CEO van ontwikkelaar Arrowhead Games, deelde het design vervolgens op X en liet vervolgens weten dat de ontwikkelaar nog een goede naam voor de cape zoekt en dat deze daarna gratis beschikbaar komt. Het is op moment van schrijven niet duidelijk hoe serieus Pilestedt is over de cape, al lijkt het waarschijnlijk dat het naar de game komt om mogelijke teleurstelling te voorkomen.

View post on X
View post on X
Helldivers 2
Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou