Update: Half-Life-vermelding in officiële Gamescom-app blijkt onzin

Update: Half-Life-vermelding in officiële Gamescom-app blijkt onzin

Vaarwel dromen

Update: Half-Life en Valve worden helemaal niet in de huidige, actieve Gamescom-app genoemd.

In eerste instantie meldde een Reddit-bezoeker dat hij Valve en Half-Life vermeld zag worden in de Gamescom-app. In een update meldt de bezoeker echter dat het ging om een oude app van vorig jaar die niet meer in gebruik is en ook niet meer gedownload kan worden. In de huidige Gamescom-app staat Valve ook, maar wordt geen melding gemaakt van Half-Life, zo kan de redactie van Gamer.nl bevestigen.

Oorspronkelijk bericht:
In de officiële app voor Gamescom 2023 wordt melding gemaakt van zowel Half-Life als Valve. Daar kwam een gebruiker achter, die zijn bevindingen - inclusief bewijs in de vorm van screenshots - op Reddit plaatste. Het is niet duidelijk waarom Half-Life en Valve in de Gamescom-app worden vermeld.

Valve is sowieso nog niet officieel bevestigd qua aanwezigheid op de aankomende gamebeurs. De gebruiker in kwestie meldt dat het om een fout kan gaan, maar dat het wel opvallend is. Fans hopen op een nieuwe Half-Life-game, of een overzetting van een eerdere Half-Life-game, maar niets is vooralsnog bevestigd.

Gamescom 2023 wordt van 23 tot en met 27 augustus gehouden in Keulen, Duitsland. Zoals gebruikelijk is de beurs ook voor consumenten toegankelijk. Op 22 augustus organiseert en presenteert Geoff Keighley de Gamescom Opening Night Live-show. Eerder werd al aangekondigd dat bedrijven als Nintendo en Microsoft ook aanwezig zijn, maar Sony laat het afweten.

Half-Life
Half-Life

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik weet gewoon niet meer wat ik hiervan moet denken.

0
test

Ik denk HL: Alyx voor PSVR2

-1

Als dat waar is dan kan ik mijn PSVR2 onder het stof vandaan halen.

0
test

Denk het niet Sony is toch helemaal niet aanwezig op gamescon, zo grote game wil je op je eigenshow tonen voor ps vr.

3

Aanbevolen voor jou