Gratis Vampire Survivors-update draait om Halloween en de winter

Gratis Vampire Survivors-update draait om Halloween en de winter

Nu beschikbaar op alle systemen behalve Switch

Poncle heeft een nieuwe gratis update voor Vampire Survivors uitgebracht, genaamd The Chilling Update.

De update haakt zowel in op Halloween als de winter. Het voegt een speelbaar personage toe, een bonuslevel, een wapen, twee relics, zes achievements en een nieuw muzieknummer.

Het bonuslevel heet Whiteout en kan ontgrendeld worden door twintig Orologions te verzamelen. In het level worden wegen geblokkeerd door sneeuwmannen en zijn diverse vijanden die vooral zwak voor vuur zijn te vinden. In het level kan men ook een nieuw wapen, genaamd de Glass Fandango, vinden. De nieuwe relics heten Antidote en Chaos Altemanna. Tot slot is er een nieuw personage naamd She-Moon eta, die vooral voor defensieve spelers ideaal is.

De update is op alle systemen waar Vampire Survivors te spelen valt beschikbaar, behalve op de Nintendo Switch. Volgens de ontwikkelaar is de release van de update tegengehouden door Nintendo door de term 'Flashing VFX' in het optiemenu.

Ontwikkelaar Poncle laat weten de volgende grote update voor Vampire Survivors binnen een maand uitkomt. Dit moet 'Adventures' toevoegen, waarmee content uit de game door elkaar wordt gehusseld.

In het vorig jaar uitgekomen Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen talloze golven aan vijanden. Het spel is speelbaar op pc, Xbox-consoles, Game Pass, Nintendo Switch, iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou