Gerucht: Pc-versie Ghost of Tsushima wordt komende week onthuld

Gerucht: Pc-versie Ghost of Tsushima wordt komende week onthuld

De pc-versie zou aankomende dinsdag wel eens kunnen worden aangekondigd

Een pc-versie van Ghost of Tsushima zou ergens komende week wel eens kunnen worden onthuld.

Dat claimt Nick Baker van XboxEra te hebben vernomen. Volgens hem zou de aankondiging wel eens aankomende dinsdag kunnen plaatsvinden. De insider lekte eerder bijna de gehele inhoud van een recentelijke State of Play uit, dus lijkt goed op de hoogte te zijn op het gebied van aanstaande PlayStation-aankondigingen.

Sony geeft steeds vaker PlayStation-games uit op pc. Eerder volgden al spellen als The Last of Us: Part 1, God of War (2018) en Horizon Zero Dawn. Op 21 maart komt Horizon Forbidden West uit op pc. Meestal worden PlayStation-games pas een paar jaar na release op pc uitgebracht, al verscheen Helldivers 2 recentelijk tegelijk op PS5 en pc.

Ghost of Tsushima verscheen in 2020 op PlayStation 4 en in 2021 op PlayStation 5 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. Het is waarschijnlijk dat Sucker Punch aan een vervolg op de game werkt. Daarnaast komt er een verfilming.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het jeukt enorm om de game nogmaals te spelen, dus dit zou goed nieuws zijn!

0
test

voor de pc gamers zou dit mooi nieuws zijn. GoT is een pareltje met paar ruwe randjes maar over het geheel een schitterende en vooral super sfeervolle game. Die game verdient meer dan enkel console. Ook al speel ik hem wel enkel console. 🤣

0
test

Ik zou em echt op pc willen hebben. Gelukkig komt deze maand Horizon Forbidden west naar pc.

0

Aanbevolen voor jou