Gerucht: pc-handheld Lenovo Legion Go komt in oktober uit, kost 799 euro

Gerucht: pc-handheld Lenovo Legion Go komt in oktober uit, kost 799 euro

Het zou om de meest krachtige pc-handheld tot dusver gaan

Er zijn mogelijke nieuwe details van de nog niet officieel aangekondigde Lenovo Legio Go naar buiten gekomen.

Windows Report, de website die ook het bestaan van de pc-handheld uitlekte, bracht de nieuwe details naar buiten. Zo zou het apparaat op 1 september worden onthuld en in oktober verschijnen. De prijs zou daarbij 799 euro zijn.

Verder zou de website de specificaties van de handheld in handen hebben gekregen. De Legion Go zou bijvoorbeeld een 8,8" scherm hebben die maximaal 2560 bij 1600 pixels kunnen weergeven. De Steam Deck en ROG Ally hebben in vergelijking een scherm van 7". Daarbij zouden een AMD Ryzen Z1 Extreme-processor, 16 GB aan 7500Mhz Ram en NVME M.2-opslag van 1 TB er voor zorgen dat het de meest krachtige pc-handheld tot nu toe is.

In het document dat Windows Report in handen heeft gekregen valt ook te lezen dat het apparaat compatibel wordt met de Lenovo Legion Glasses, een ar-bril die afzonderlijk zal worden verkocht voor 499 euro. Ook zouden er oordopjes in de vorm van de Legion E510 in-ears worden aangeboden voor 50 euro.

Vooralsnog is het bovenstaande in ieder geval niet bevestigd. Eerder deze maand kwamen de eerste details en foto's van de Legion Go naar buiten. Daaruit bleek dat de pc-handheld afschuifbare controllers heeft die lijken op de Joy-Cons op de Nintendo Switch. Daarbij zou het apparaat op Windows 11 draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hoop centjes!

0

Aanbevolen voor jou