Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld

Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld

Het Halo Infinite-team heeft in een recente videoreportage over pc-ontwikkeling een exclusieve AMD-videokaart uit de doeken gedaan. De gethematiseerde Radeon RX 6900 XT wordt volgens Xbox niet ter verkoop aangeboden.

De gelimiteerde Halo Infinite-videokaart zou volgens het ontwikkelteam wel in de handen van fans moeten belanden, maar onduidelijk is precies hoe — of wanneer precies. Over de grootte van de oplage werd evenals niet gesproken in de video noch de bijbehorende blogpost.

Watch on YouTube

Geïnteresseerde pc-gamers worden doorverwezen naar de sociale kanalen van Halo en AMD, waar binnenkort meer verteld wordt over het unieke stukje Halo-hardware.

De Radeon RX 6900 XT is momenteel de zwaarste gaming-videokaart die AMD aanbiedt. Oorspronkelijk bedroeg de richtprijs 999 euro, maar wegens hardware-tekorten en prijsinflatie kost de kaart al snel anderhalf maal dat bedrag. Dat gegeven doet vermoeden dat de gelimiteerde uitgave van de kaart ook daadwerkelijk behoorlijk gelimiteerd zal zijn.

Foto van de exclusieve Halo Infinite-versie van AMD's Radeon RX 6900 XT in een verticale videokaart-bracket..

Naast de fysieke samenwerking met AMD sprak het Halo Infinite-ontwikkelteam ook over hun collaboratie met Razer. Pc-gamers van Halo Infinite krijgen met Razer-apparatuur enkele ingebakken rgb-effecten voorgeschoteld, bijvoorbeeld wanneer je in-game geraakt wordt of je schild oplaadt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou