Frostpunk 2-bèta deze week gaande

Frostpunk 2-bèta deze week gaande

Toegang wordt verkregen door de Deluxe-editie van de game te reserveren

De bèta van Frostpunk 2 is afgelopen maandagavond van start gegaan en loopt de rest van de week nog door.

De pc-bèta laat deelnemers de Utopia Builder-sandboxmodus uitproberen. Om deel te kunnen nemen aan de bèta, moeten spelers de Deluxe-editie van de game te reserveren. Dat kan nu tijdelijk met tien procent korting.

De pc-versie van Frostpunk 2 verschijnt op 25 juli op Steam, Epic Games Store, GOG en Game Pass voor pc. Eerder werd al bekendgemaakt dat er ook een Xbox Series- en PlayStation 5-versie van de game in ontwikkeling is, maar die komt op een latere, nog onbekende datum uit.

Frostpunk 2 is het vervolg op de strategische survivalgame die zich afspeelt in een toekomstige ijstijd. Spelers moeten een stad bouwen en onderhouden en ondertussen zorgen dat de inwoners veilig blijven.

In dit vervolg kunnen spelers een stad op veel grotere schaal bouwen, inclusief verschillende districten die zich bijvoorbeeld richten op industrie en wetenschap. Daarbij kunnen spelers The Council bouwen, een gebouw waarin wetten worden vastgelegd. Inwoners richten verschillende facties binnen de stad op en spelers moeten proberen de orde tussen deze facties zien te bewaren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou