Fortnite krijgt vandaag skins van Avatar: The Last Airbender

Fortnite krijgt vandaag skins van Avatar: The Last Airbender

Waaronder van de Vuurnatie-prins en de blinde bandiet

Fortnite introduceert vandaag drie skins van personages uit Avatar: The Last Airbender. Bovendien kunnen spelers vanaf vrijdag 12 april deelnemen aan een evenement rondom de populaire cartoon, genaamd Avatar: Elements.

Epic Games kondigde dit nieuws aan via een trailer op X. De skins die vanaf vandaag beschikbaar komen in de item shop zijn die van Katara, Zuko en Toph. De trailer toont ook een kort fragment waarin het hoofdpersonage Aang - oftewel de Avatar - samen met zijn vliegende bizon Appa vastgevroren zit in een grote ijsklomp. Naar alle waarschijnlijkheid zal de skin van de Avatar beschikbaar komen via de mini-battle pass van het evenement, dat dus vrijdag begint.

View post on X

De komst van het Avatar: The Last Airbender-evenement in Fortnite was eerder al uitgelekt. Net zoals andere cross-over-evenementen in Fortnite zal Avatar: Elements waarschijnlijk twee tot drie weken duren. Tijdens het evenement kunnen spelers missies uitvoeren die verbonden zijn aan de personages en verschillende elementen van de tekenserie. Hiermee kunnen verschillende cosmetische items, en dus ook nog een extra skin, vrijgespeeld worden.

Het is momenteel nog onduidelijk of Sokka ook deel uitmaakt van Avatar: Elements. De broer van Katara, bekend van zijn boomerang, is eigenlijk het enige personage uit het bekende ‘Team Avatar’ dat nog niet is getoond door Epic Games.

Het aanstaande evenement is trouwens niet de eerste cross-over die Fortnite krijgt met de Avatar-wereld. Eerder kwam er al een skin van Korra naar het spel via het tweede seizoen van hoofdstuk 5: Myth & Mortals. Korra is het hoofdpersonage van de spin-off-serie The Legend of Korra.

Avatar: The Last Airbender stamt uit 2005 en werd destijds uitgezonden op Nickelodeon. Desondanks is de cartoon nog steeds razend populair, onder andere vanwege de volwassen thema’s die de serie ook populair maken bij volwassenen. Daarnaast kreeg het afgelopen februari een live-action-serie op Netflix.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou