Epic Games Store-versie van Suicide Squad met een maand uitgesteld

Epic Games Store-versie van Suicide Squad met een maand uitgesteld

Verschijnt nu pas op 5 maart 2024

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt pas op 5 maart 2024 op Epic Games Store.

Dat heeft Rocksteady laten weten op Discord (via VGC). De game komt op consoles en Steam uit op 2 februari. Een reden voor het uitstel werd niet gegeven, maar reserveringen op Epic Games Store worden geannuleerd en mensen krijgen meteen hun geld terug.

In Suicide Squad: Kill the Justice League besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren.

Zoals gezegd komt de game op 2 februari 2024 naar Steam, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Toen de game begin dit jaar werd getoond ontving het spel kritiek vanwege de focus op live-service elementen. Begin dit jaar werd bevestigd dat er een internetconnectie benodigd is om te spelen, al zal dit ergens na release via een update uitgeschakeld kunnen worden. Overigens zijn er de afgelopen weken veel details uitgelekt rondom de game. Rocksteady noemt het teleurstellend.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou