'Embargo voor Intel Arc A770-reviews vervalt 5 oktober'

'Embargo voor Intel Arc A770-reviews vervalt 5 oktober'

Intels eerste Arc-gpu's hebben nog altijd geen westerse releasedata, maar ingewijden claimen dat reviews van het topmodel op 5 oktober losbarsten.

Aldus meerdere, anonieme bronnen van VideoCardz. Naar het schijnt werden data genoemd in de recensiegidsen die, klaarblijkelijk, nu rondgestuurd worden naar selecte recensenten. Vooralsnog lijken de richtlijnen enkel de Intel Arc A770-videokaart te betreffen — vermoedelijk Intels eigen Limited Edition van de kaart.

Naast het verval van een reviewembargo op 5 oktober (15:00 uur, Nederlandse tijd) zou sprake zijn van een afzonderlijk embargo voor unboxingvideo's. Vanaf 30 september (evenals om 15:00 uur) mogen video's gedeeld worden waarin de Arc A770-videokaart uitgepakt en tentoongesteld wordt.

De data zijn nog geenszins bevestigd, maar lijken grofweg overeen te komen met Intels ietwat rommelige berichtgeving over het Arc-aanbod. Eerder had Intel aangegeven de Arc A770 (16 GB / 8 GB) en Arc A750 (8 GB) gelijktijdig te willen lanceren, maar in recente teasers is het vooral de Arc A770 waarvan vaker benadrukt wordt dat deze "zeer spoedig" zal verschijnen. 

Aanstaande 27 en 28 september organiseert Intel tevens een eigen Innovation-evenement in San Jose, inclusief live te volgen presentaties. Vooralsnog staan daar geen officiële verschijningen voor Intel Arc op de planning, maar mogelijk ligt hier een buitenkansje om de uitrol van Intel Arc van (meer) officiële data te voorzien. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou