Eerste New World-uitbreiding heet Rise of the Angry Earth

Eerste New World-uitbreiding heet Rise of the Angry Earth

Uitbreiding verschijnt op 3 oktober

Amazon Games heeft de eerste uitbreiding op hun mmo New World aangekondigd, genaamd Rise of the Angry Earth.

De uitbreiding voegt onder andere mounts toe zodat spelers sneller kunnen reizen door Aeternum. Zo komen er paarden, reuzenwolven en leeuwen om op te rijden. Door een nieuwe Riding Trade Skill te levelen kan men sneller worden en andere buffs vrijspelen. Verder voegt de uitbreiding de mogelijkheid toe om level 65 en een Gear-sore van 700 te bereiken. Ook zijn er zogeheten Artifacts te vinden, oftewel extra krachtige wapens en gear.

Rise of the Angry Earth draait om het meest zuidelijk gelegen gedeelte van Aeternum, dat voorheen bekend stond als First Light. "Ooit was dit een plek die nieuwe reizigers verwelkomde, maar de velden zijn overhoop gehaald door de woede van Artemis en de Angry Earth." De zogeheten Beast Lords zijn daardoor gewekt.

Rise of the Angry Earth komt op 3 oktober uit - tegelijk met het derde seizoen - en gaat zo'n 30 euro kosten. Het basisspel is vereist om de uitbreiding te spelen, maar er komt ook een bundel met het hoofdspel en de uitbreiding beschikbaar. Meer informatie over de uitbreiding is op de officiële website te vinden.

New World is in 2021 uitgekomen op pc. Harry Hol gaf een 6,5 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "New World is een mmo die zo uit 2010 zou kunnen komen. Het voegt nauwelijks nieuwe ideeën toe aan het genre en voelt daarmee inhoudelijk gedateerd aan. Het factiesysteem biedt interessante mogelijkheden voor oorlogen tussen spelers, maar is nog niet in balans. New World vraagt veel tijd van zijn spelers, maar geeft daar eigenlijk niets voor terug wat we niet eerder hebben gezien. Grafisch is het allemaal dik in orde, en hoewel het spel microtransacties heeft zijn die enkel van cosmetische aard. Er is geen abonnement: voor de toegangsprijs ligt de hele basisgame voor je open."

De makers van New World werken ook aan een The Lord of the Rings-mmo, zo werd eerder dit jaar bekendgemaakt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou