Early Access-versie van langverwachte Manor Lords nu uit

Early Access-versie van langverwachte Manor Lords nu uit

Via Steam, Epic Games Store, GOG, Microsoft Store en Game Pass voor pc

Vandaag is de Early Access-versie van het langverwachte Manor Lords uitgekomen op pc.

De game stond bij veel gamers hoog in hun lijstje van langverwachte spellen - bijvoorbeeld bij meer dan drie miljoen Steam-gebruikers - en kan nu gekocht worden via Steam, Epic Games Store, GOG en Microsoft Store. Ook is het spel beschikbaar via Game Pass voor pc. De game kost de eerste twee weken 29,99 euro, en daarna 39,99 euro.

Manor Lords plaatst spelers in het Europa uit de veertiende eeuw, oftewel tijdens de Middeleeuwen. Het is aan spelers om een nieuwe stad voor hun volk te bouwen. Naast dat men zich bezighoudt met het bouwen, worden er ook real-time tactische gevechten gehouden. Ruilhandel met nabijgelegen regionen is belangrijk, en verschillende seizoenen, ziektes en wilde dieren hebben invloed op het spelverloop.

"Manor Lords is geïnspireerd door de kunst en architectuur van de regio Franken in de 14e eeuw en probeert altijd zo waarheidsgetrouw mogelijk te zijn, zowel in de spelmechanismes als de graphics", zo luidt de beschrijving op Steam. "De game verkiest historische nauwkeurigheid boven veelvoorkomende middeleeuwse clichés om de wereld zo authentiek, kleurrijk en geloofwaardig mogelijk te maken."

Hieronder kan de launchtrailer van de Early Access-versie van de game bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou