Early Access-versie Nightingale verschijnt twee dagen eerder

Early Access-versie Nightingale verschijnt twee dagen eerder

Game komt op 20 februari via Steam en Epic Games Store beschikbaar

De release van de Early Access-versie van Nightingale is twee dagen naar voren geschoven: in plaats van op 22 februari verschijnt de game nu op 20 februari.

De game komt op Steam en Epic Games Store beschikbaar en gaat rond de 30 euro kosten. Overigens stond de Early Access-release oorspronkelijk al in 2022 gepland, maar uitstel volgde nadat de ontwikkelaar besloot om over te gaan op Unreal Engine 5 als engine.

Het spel van Inflexion Games, bestaande uit voormalige Bioware-werknemers, werd in 2021 aangekondigd. Nightingale draait om de Realmwalker, waarmee spelers door verschillende, gevaarlijke dimensies reizen en moeten zien te overleven. Dat kunnen spelers alleen of met andere mensen doen. Hoe dan ook moet er tegen allerlei monsters en de magische Fae gevochten worden.

Overigens in Inflexion Games eerder overgenomen door Tencent. Het bedrijf geeft de game uit via het Level Infinite-label.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heb heeeeeeel even de stresstest gedaan maar werd overrompeld door alle opties en dingen die allemaal beschikbaar waren. Heb em na 10min uitgezet, denk dat ik em ga proberen wanneer die op early acces is en wanneer je normaal kan beginnen.

0

Aanbevolen voor jou