Early Access-release Hyper Light Breaker uitgesteld naar begin 2024

Early Access-release Hyper Light Breaker uitgesteld naar begin 2024

Game komt in ieder geval op Steam uit

De release van de Early Access van Hyper Light Breaker is uitgesteld naar begin volgend jaar.

Dat hebben Gearbox Publishing en ontwikkelaar Heart Machine aangekondigd. De Early Access-release zou eigenlijk dit najaar plaatsvinden, maar men geeft aan meer tijd nodig te hebben.

"We hebben enorm hard gewerkt om hier te komen. De game is in een korte tijd van enorm ver gekomen", verteld creative director Alx Preston in een video-update die hieronder bekeken kan worden. "We hebben hebben een uitgebreid, complex en en solide fundering gebouwd rondom het absurde idee om een nieuwe open wereld voor elke run te bieden. Dit kost tijd en moeite, zoals je je kunt voorstellen. Niet alleen om te ontwikkelen, maar ook om te testen en er voor te zorgen dat het consistent is."

Hyper Light Breaker, het vervolg op Hyper Light Drifter, werd in april 2022 onthuld. De game speelt zich af in een nieuwe wereld genaamd Overgrowth, maar het grootste verschil is dat de 2D-gameplay wordt vervangen voor drie dimensies. Spelers moeten in de roguelite de Abyss King zien te verslaan. Ook krijgt de game een hubgebied genaamd The Settlement die spelers tussendoor kunnen bezoeken.

De Early Access-versie komt op Steam te staan. Het is nog niet bekend of Hyper Light Breaker naar consoles komt. Voorganger Hyper Light Drifter verscheen wel op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou