Drie nieuwe World of Warcraft-uitbreidingen vormen The Worldsoul Saga

Drie nieuwe World of Warcraft-uitbreidingen vormen The Worldsoul Saga

In 2024 verschijnt de eerste van de drie uitbreidingen, The War Within

Tijdens Blizzcon gisteren werd The Worldsoul Saga onthuld, een nieuw narratief voor World of Warcraft dat verspreid wordt over drie nieuwe uitbreidingen.

Chris Metzen vertelde meer over de uitbreidingen op het podium, en noemde het "de culminatie van twintig jaar verhaalvertelling". Het gaat om de tiende, elfde en twaalfde uitbreiding van de populaire mmo. De eerste van deze drie uitbreiding komt in de loop van volgend jaar uit en gaat The War Within heten.

In The War Within zullen spelers ondergronds gaan in Azeroth, waar Nerubians en een Allied-ras genaamd de Earthen Dwarves te vinden zijn. Spelers kunnen nieuwe zones zoals Isle of Dorn, Azj-kahet, Hallowfall en The Ringing Deeps verkennen en meedoen aan een nieuwe schattenjacht genaamd Delves.

Over de elfde en twaalfde uitbreidingen zijn ook al wat details bekend. Na The War Within volgt Midnight, dat zich in de oude wereld van Azeroth, Quel'thalas, afspeelt, waar de Void probeert de Sunwell te vernietigen om de wereld in duisternis te verhullen. De twaalfde uitbreiding heet The Last Titan, die zich in Northrend afspeelt, bekend van Wrath of the Lich King. Spelers onthullen een ingewikkeld complot rondom de teruggekeerde titanen.

Hieronder is een cinematische film voor The War Within te zien, alsmede een trailer waarin meer over de features van de uitbreiding wordt verteld.

View post on X
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben voornamelijk heel enthousiast over de nieuwe Season of Discovery in Classic. De nieuwe expansions doen me niet zoveel meer, bovendien geen tijd om er vol in te duiken. Teveel nieuwe systemen etc. Maar met de levelcap op 25 is het allemaal stuk beter te overzien.

0
test

same. Al zal ik de nieuwe expansion vast en zeker uitproberen. Maar SoD klinkt erg gaaf, zeer benieuwd hoe het speelt en of dit de weg is die leidt naar een soort classic+.

0

Aanbevolen voor jou