Diablo 4 vanaf Steam-release meteen Steam Deck Verified

Diablo 4 vanaf Steam-release meteen Steam Deck Verified

Game komt morgen uit op Steam

Wanneer Diablo 4 morgen op Steam verschijnt, is de game meteen Steam Deck Verified.

Dat laat Adam Fletcher, de global community development director van de franchise, weten op X. "We hebben wat vragen gezien over Steam Deck-verificatie voor Diablo 4. We zijn blij om te kunnen mededelen dat de game vanaf de Steam-release aanstaande dinsdag meteen Steam Deck Verified is!"

Steam Deck Verified houdt in dat de game zo goed als perfect moet draaien op de Valve-handheld en dat de besturing op het apparaat ook in orde is.

Blizzard kondigde onlangs al aan dat Diablo 4 morgen op Steam verschijnt. Blizzard liet eerder dit jaar al weten een aantal van diens games naar Steam te brengen, nadat ze eerder alleen op Battle.net verkrijgbaar waren. Morgen begint ook het tweede seizoen van de game, Season of Blood.

Erik Nusselder gaf een 9 aan het spel: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

Overigens is het marketingtraject voor het aankomende tweede seizoen niet vlekkeloos verlopen. Blizzard plaatste onlangs een trailer voor Season of Blood online, maar fans ontdekten daar al snel een aantal fouten in. Het bedrijf haalde de video weer offline, maar de fouten werden op internet al breed uitgemeten. In onderstaande video worden deze fouten uitgelicht.

View post on X
Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat de controls zouden werken lijkt me logisch, De game is er immers ook voor consoles en zelfs op pc was er al controller ondersteuning bij de originele release.

0

Ja, maar een hoop games met controller support werken alsnog niet op Steam Deck, omdat SteamOS op Linux is gebouwd en dus moet het een beetje leuk kunnen omgaan met Proton

0

Dan is het aan steam om te zorgen dat de standaard xinput (of hoe de standaard onder windows ook heet) controllers gewoon werken onder steam OS, en de controls van de steamdeck ook als zodanig herkend worden.

0

Aanbevolen voor jou