Deus Ex-acteur neemt afscheid van hoofdpersonage

Deus Ex-acteur neemt afscheid van hoofdpersonage

Nieuwe Deux Ex-game werd onlangs geannuleerd

Elias Toufexis, de acteur die de rol van hoofdpersonage Adam Jensen vertolkt in de moderne Deus Ex-games, heeft publiekelijk afscheid genomen van het personage na de annulering van de nieuwe game binnen de franchise.

"Ik wilde hier komen en jullie bedankten voor deze pagina, jullie prachtige berichten de afgelopen jaren en jullie aanhoudende, ongelooflijke sterke ondersteuning", zo schrijft hij in een openhartig bericht op de subreddit van Deus Ex. "We zeggen tot ziens tegen Jensen, maar hopelijk niet vaarwel. Misschien koopt iemand anders de licentie op. Misschien maken we een animatieserie of wordt de game afgemaakt. Elon Musk is een groot fan, hij schijnt wat geld te hebben. Laat iemand het aan hem vragen!"

Afgelopen maand bleek dat eigenaar Embracer Group 97 mensen bij ontwikkelaar Eidos Montreal heeft ontslagen. Er kwam toen ook naar buiten dat de nieuwe Deus Ex-game waar de studio aan werkte, is geannuleerd.

Toufexis, die ook de rol van Sam Coe in Starfield vertoklte, geeft aan dat hij er "vrij zeker" van was dat de nieuwe Deus Ex-game zich niet op Jensen zou richten en dat het verhaal van het personage "afgelopen lijkt". Toch geeft hij aan boos te zijn om het nieuws dat mensen hun baan kwijt zijn geraakt. "Videogamebedrijven zitten op dit moment in een rare situatie. Ik hoop dat het opgelost wordt."

Op X praatte Toufexis door over de huidige staat van de game-industrie, waarin sinds vorig jaar duizenden mensen hun baan hebben verloren. "Een andere gigantische game waar ik in acteerde en die ik regisseerde is ook geannuleerd, en een andere game waar ik aan werkte is geschrapt en wordt nu door een heel nieuw team opnieuw gemaakt. De gamewereld is op dit moment een ramp."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou