Details rondom pc-versie Call of Duty: Modern Warfare 3 uitgebracht

Details rondom pc-versie Call of Duty: Modern Warfare 3 uitgebracht

Waaronder de systeemeisen

Er zijn details - zoals de systeemeisen - van de pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare 3 uitgebracht.

Dat deed Beenox, de hoofdontwikkelaar van de pc-versie van de game, in een blogpost. Zo wordt er gemeld dat de pc-versie meer dan vijfhonderd customisatie-opties heeft en DLSS 3 en ultrawide monitoren ondersteunt.

Mensen die Modern Warfare 3 op pc digitaal hebben gereserveerd kunnen de campagne vanaf 1 november 17:00 uur preloaden. Op 2 november 18:00 uur gaat de campagne vervolgens live. De volledige game kan vanaf 8 november om 17:00 uur gepreload worden, en die kan 48 uur later gespeeld worden.

De blogpost toont ook de systeemeisen voor de pc-versie van de game, die ook hieronder zijn te bekijken. Daarnaast is hieronder nogmaals de eerder uitgekomen trailer van de pc-versie te zien.

Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Op release bevat de game de zestien multiplayermaps uit het in 2009 uitgekomen Modern Warfare 2, al moeten er later ook nieuwe maps worden toegevoegd. Het is ook de eerste Modern Warfare-game met een Zombies-modus.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou