Dead Space-studio gaat meewerken aan Battlefield

Dead Space-studio gaat meewerken aan Battlefield

De eerder aangekondigde Iron Man-game blijft in ontwikkeling

EA Motive Studio, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor de vorig jaar verschenen remake van Dead Space, gaat meewerken aan de Battlefield-franchise.

Dat werd via een blogpost op de website van EA bekendgemaakt. Motive krijgt een speciaal Battlefield-team dat wordt geleid door Philippe Ducharme en Roman Campos-Oriola, respectievelijk de executive producer en creative director van de Dead Space-remake.

Het team zal de EA-studio's Dice, Criterion en Ripple Effect bijstaan in het "creëren van een Battlefield-universum verspreid over verbonden multiplayer- en singleplayerervaringen".

Eerder werd al aangekondigd dat EA Motive aan een Iron Man-game werkt. De blogpost heeft bevestigd dat die game in ontwikkeling blijft. "Het team heeft dit jaar uitstekende progressie geboekt. Er zijn belangrijke interne mijlpalen bereikt en er ligt een robuuste fundering voor de aankomende reis. Iron Man is een belangrijke prioriteit voor Motive."

Tot slot werd bevestigd dat het vorige maand begonnen zevende seizoen van Battlefield 2042, genaamd Turning Point, het laatste seizoen van de game is. EA wil de focus nu leggen op de toekomst van de franchise, al blijft 2042 wel ondersteund worden met nieuwe uitdagingen, evenementen en modi.

Eerder dit jaar werd een grootschalige ontslagronde bij Electronic Arts aangekondigd. Toen werd ook gemeld dat de deuren van het in 2021 opgerichte Ridgeline Games weer werden gesloten. Die studio werkte aan een nieuwe singleplayerervaring binnen het Battlefield-universum.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

IK zie liever dead space 4 verschijnen dan alweer een nieuwe battlefield spel. Dlc dead space 3 liet zien dat er nog veel te vertellen valt. Maar een remake van dead space 2 en 3 mogen ook komen en dan geen coop bij deel 3. Of te spelen met een computerspeler

0

Aanbevolen voor jou