De stadsvoorzieningen in Cities Skylines 2 uitgelicht

De stadsvoorzieningen in Cities Skylines 2 uitgelicht

Game komt op 24 oktober uit op pc, PS5, Xbox Series en Game Pass

Colossal Order heeft nieuwe video's van Cities: Skylines 2 uitgebracht die in het teken staan van zogeheten stadsvoorzieningen.

De trailers draaien om het zo gelukkig mogelijk maken van de inwoners van een stad. Denk aan genoeg scholen, begraafplaatsen en parken in de buurt. In de tweede video gaan de ontwikkelaars nog wat dieper in op dit onderwerp.

In Cities: Skylines 2 bouwen spelers de stad van hun dromen. De game verschijnt op 24 oktober voor pc (Steam), PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game verschijnt op release ook op Xbox Game Pass. 

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mid 90's heb ik op mijn oude Pentium 2 en daarna 3, denk ik wel 1000+ uur Simcity 2000 gespeeld. Door de jaren heen, heb ik meer sim achtige games gespeeld, zoals Rollercoaster Tycoon, maar ook Theme Park Inc, Theme Hospital, maar vanaf de Simcity Reboot was echt waardeloos. Ik heb Cities Skylines een beetje aan mij voorbij laten gaan, evenalls Two Point Hospital & Campus. Ik denk dat als, later dit jaar de nieuwe PC er staat, ik deze game met enorm veel liefde ga spelen, en hopen dat het de glorie dagen van Simcity 2000 zal evenaren.

0
test

Skylines was toch wel heel tof en overigens de twee Two Point games ook. Maar wacht wel vaak op een mooie aanbieding met dit soort games.

0
test

Enige nadeel aan Cities is dat je een supercomputer nodig hebt om dit spel naar volledige potentie te kunnen spelen. En dan bedoel ik ook exclusief mods, hahah. Het is wel fantastisch overigens en deel 2 lijkt echt een flinke verbetering te worden.

[Reactie gewijzigd door Larafin op 22 juli 2023 - 16:34]

0
test

Opzich vallen de specificaties wel mee, het is alleen zo dat naarmate je stad steeds groter wordt het meer rekenkracht vergt. En volgens mij is Cities nooit echt lekker geoptimaliseerd voor multi-core ondersteuning. Ik hoop vooral dat deel 2 dus onderhuids ook grote stappen zet. In ieder geval wordt dit wel een instant-buy voor mij. Ik heb zoveel lol gehad met deel 1 en wat ik tot nu toe lees en zie stemt me heel positief.

0
test

mijn pc voldoet dik aan de spec, ben bang dat ik zelf niet aan de specs voor deze game voldoe ;) ik wordt al moe al ik naar dit filmpje kijk.

0

Aanbevolen voor jou