Dave the Diver ontvangt deze maand nieuwe content

Dave the Diver ontvangt deze maand nieuwe content

Later deze maand verschijnt ook de Switch-versie

In de loop van deze maand moet er een update voor Dave the Diver uitkomen waarmee nieuwe content aan de game wordt toegevoegd.

Dat hebben de ontwikkelaars van de game in een video aangekondigd. Hoewel een precieze releasedatum nog ontbreekt, is duidelijk dat de update ergens deze maand moet verschijnen.

Spelers kunnen onder andere nieuwe missies ontvangen in het glacier-gebied. Ook zullen er nieuwe diersoorten in de oceaan verschijnen in de vorm van krabben en kreeften. Daar moeten spelers speciale vallen voor gebruiken. Verder zullen er 's nachts meer exclusieve dieren verschijnen om het meer de moeite waard te maken om 's nachts te duiken.

Ook wordt er gewerkt aan een krachtige nieuwe eindbaas waar spelers het tegen op kunnen nemen wanneer alle Marinca-kaarten zijn verzameld, maar deze lijkt niet deel uit te maken van de aankomende update.

In Dave the Diver besturen spelers het titulaire personage, een duiker met overgewicht die voor een sushirestaurant vis moet vangen. De omgeving waar hij vist en duikt verandert dagelijks, en spelers kunnen naast vissen ook andere materialen verzamelen om nieuwe items en uitrusting te creëren. Wanneer spelers verslagen worden tijdens gevechten, verliezen ze bijna alle verzamelde materialen.

Op 26 oktober moet er ook een Switch-versie van Dave the Diver uitkomen. Lees hier meer over het succesverhaal rondom Dave the Diver.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, zin om deze game weer op te pakken. Kan hem iedereen aanraden op de switch.

0

Aanbevolen voor jou