Dave the Diver is drie miljoen keer verkocht

Dave the Diver is drie miljoen keer verkocht

Vist niet naast het net

Visgame Dave the Diver is wereldwijd drie miljoen keer verkocht. Dat kondigt ontwikkelaar Mintrocket aan via X.

De game kwam in juni uit voor pc, een Switch-versie volgde afgelopen oktober. In het spel besturen spelers Dave, die in de zee op vissen jaagt met zijn harpoen. 's Avonds werkt hij vervolgens in een sushirestaurant waar zijn vangst van de dag aan klanten wordt geserveerd.

Mintrocket kondigde de mijlpaal aan met een tekening van Dave en al zijn vrienden uit het spel. "Enorm bedankt voor de steun en liefde!"

Het is niet het enige goede nieuws voor de ontwikkelaar: eerder werd bekend dat Dave the Diver een Steam Award in de wacht heeft gesleept. De community kroonde het spel tot winnaar in de categorie 'Onderuitgezakt en ontspannen'.

Ook bij The Game Awards van afgelopen december was de game genomineerd, in de categorie Beste Indie, maar die nominatie werd niet verzilverd. De nominatie leidde tot kritiek om het indelen van 'indie'-games: Dave the Diver werd niet ontwikkeld door een onafhankelijke studio, maar door een dochteronderneming van de grote Koreaanse uitgever Nexon.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dik verdiend! Hele toffe game!

0
test

ik heb hem in 1 ruk doorgespeeld. Het bleef me verbazen en vond het erg grappig. Dit was een van mijn favorieten afgelopen jaar. Geen moment spijt van gehad van de aanschaf.

0

Aanbevolen voor jou