Cyberpunk 2077 toont grafische Overdrive-modus met 'path tracing'

Cyberpunk 2077 toont grafische Overdrive-modus met 'path tracing'

Grafische kracht

Nvidia en CD Projekt Red tonen in een nieuwe video de modus Overdrive voor Cyberpunk 2077, waarmee veel grafische pracht en praal mogelijk is.

Zo voegt de update 'path tracing' toe. Deze techniek, dat ook bekend staat als 'full ray tracing', herziet de manier waarop scènes belicht worden en wordt normaal gebruik door VFX-artiesten voor films en series. Zo maakt Pixar ook gebruik van de technologie. Dat moet het geheel nog realistischer laten ogen.

In de video is te zien wat voor verschil de modus kan maken. De update is vanaf 11 april beschikbaar voor spelers met een krachtige pc. In een blogpost legt videokaartfabrikant Nvidia meer uit over de modus, waarbij wordt aangegeven dat er minstens een videokaart uit de GeForce RTX 40-serie nodig is.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb deze game niet meer aangeraakt sinds release, begrijp ik hier goed dat de game nog steeds 16 fps heeft tijdens rijden in de stad? En dat dit alleen verbeterd gaat worden als je een 40 serie kaart hebt?

0
test

@Charichard Als je alles op max zet met rtx en op 4K zonder dlss of fsr dan is het inderdaad 16fps op mijn 3080 zal het nog minder zijn. Echt zuur dat dlss3 enkel voor 40xx kaarten is

0

@do365nic DLSS3 is een ruktechniek met slechte beeldkwaliteit. Het is geen upscale techniek, maar een techniek waarbij de GPU er zelf beelden bij bedenkt. Levert een hogere framerate op, maar het is echt niet om aan te gluren.

0
test

@HerrHerzeleid ik heb er testen van gezien bij digital foundry en ik ben er toch wel zeker van dat dit de toekomst wordt. Ze moeten enkel nog enkele plooien gladstrijken en de artifacts er uithalen. En v sync erop werkende krijgen

0

Aanbevolen voor jou