Counter-Strike 2 verschijnt mogelijk op 27 september

Counter-Strike 2 verschijnt mogelijk op 27 september

"Wat doen jullie aankomende woensdag?"

Counter-Strike 2 zou wel eens op 27 september - oftewel aanstaande woensdag - kunnen verschijnen.

Toen het vervolg eerder dit jaar werd aangekondigd, liet Valve weten dat het ergens deze zomer zou verschijnen. Dat is niet meer haalbaar, maar mogelijk volgt de release toch spoedig. Via het officiële X-kanaal van de game wordt daar naar gehint. "Wat doen jullie aankomende woensdag?", zo werd er gisteravond getweet.

Counter-Strike 2 moet als gratis update voor Global Offensive uitkomen op pc. Daarbij worden alle items die men in Global Offensive heeft vrijgespeeld meegenomen. De game loopt op de Source 2-engine. Dit moet verbeterde graphics en effecten opleveren. Maps zien er visueel beter uit en worden op plekken ook aangepast. 

Daarnaast wordt de tickrate van de game verbeterd ten opzichte van Global Offensive. Hoe hoger het aantal ticks - de hoeveelheid dat de servers van de game synchroniseren met de gebruiker - des te accurater vertalen de acties van spelers zich naar de game. Ook een belangrijke vernieuwing is verbeterde, interactieve rook. "Rookbommen zijn nu dynamische volumetrische objecten die worden beïnvloed door hun omgeving. Ze reageren op licht, kogels en explosies", zo liet Valve eerder al weten.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou