Counter-Strike 2 plotseling uitgebracht

Counter-Strike 2 plotseling uitgebracht

Game is een gratis update voor Counter-Strike: Global Offensive

Valve heeft gisterenavond plotseling Counter-Strike 2 uitgebracht.

Hoewel de release van te voren niet officieel aangekondigd werd, hintte het bedrijf er vorige week al wel naar. De game is een gratis upgrade voor Counter-Strike: Global Offensive en kan gratis gedownload worden via Steam. Wel is er de mogelijkheid om voor 14,29 euro een Prime-statusupgrade te kopen. Dat levert exclusive item-drops op en de mogelijkheid om met andere Prime-statushouders te spelen.

"Als gratis update van CS:GO is Counter-Strike 2 de grootste technische sprong vooruit in de geschiedenis van Counter-Strike", zo meldt Valve. "Door de Source 2-engine waarop het is gebouwd, kan Counter-Strike 2 je omverblazen met een rendering die realistischer is dan ooit dankzij PBR, met een ultramoderne netwerkarchitectuur en met opgefriste tools in de Community-workshop."

De game bevat - zoals tijdens de aankondiging van het spel al duidelijk werd gemaakt - verbeterde versies van klassieke maps en nieuwe visuele effecten en geluidseffecten. Zo is er nu ook verbeterde, interactieve rook, waarbij de rook van bijvoorbeeld rookbommen reageert op licht, kogels en explosies. Daanaast is de tickrate verbeterd. Hoe hoger het aantal ticks - de hoeveelheid dat de servers van de game synchroniseren met de gebruiker - des te accurater vertalen de acties van spelers zich naar de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in! Gisteren heel de dag Steam lopen checken op de update, kwam hij pas na middernacht beschikbaar... Vanavond gaan we het maar eens uitproberen met de clan.

0
test

Vorige week even zitten spelen (want ik had kennelijk beta toegang ofzo?) Maar niet mijn game

0

Aanbevolen voor jou