Cooler Master onthult paarse koelpasta

Cooler Master onthult paarse koelpasta

Cooler Master heeft een nieuwe kleur voor een bestaand product onthuld: CryoFuze Violet is high-end koelpasta, maar dan het in paars.

CryoFuze Violet werd al eens eerder geteased op het Twitter-account van Cooler Master, maar volgens een nieuw persbericht moet de paarskleurige met nanodeeltjes verrijkte koelpasta "binnenkort" in verkoop treden. 

Met de introductie van een nieuw kleurtje zakt de effectiviteit van Cooler Masters originele CryoFuze ietwat in. Het paarse geleidingsmiddel is stabiel tussen de -50 en 240 graden celsius (tien graden minder heet dan het origineel) en belooft een thermische geleidbaarheid van 12,6 watt per meter-Kelvin (W/mK). Ter referentie: de zilvergrijze smaak belooft conductiviteit tot 14 W/mK.

Ook met iets minder watt per meter-Kelvin staat de nieuwe CryoFuze alsnog overeind als een 'premium' koelpasta. De thermische geleidbaarheid ligt een aantal malen hoger dan die van doorsnee koelpasta voor pc-componenten, terwijl het de effectiviteit van vloeibaar metaal nadert — doorgaans presteren die oplossingen boven de 13 W/mK. De nieuwe CryoFuze is verder, enigszins vanzelfsprekend, corrosie- en oxidatievrij.

CryoFuze Violet wordt geleverd in een volume van 0,7 milliliter (2 gram), in een traditioneel precisiespuitje. Met de pasta wordt evenals een schepje en vetverwijderaar geleverd. Onduidelijk is vooralsnog hoeveel de koelpasta moet kosten; het Amerikaanse NewEgg schijnt CryoFuze Violet momenteel al aan te bieden voor 30,99 dollar. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als die minder presteert dan mag ik ook aannemen dat die een stuk minder kost, anders is het echt gewoon een compleet nutteloze toevoeging, want je wilt juist dat de koelpasta zo goed mogelijk werkt, kleur zal je een worst wezen want die zie je toch niet.

0
test

@SuperDre ja precies, maar wat is nu de prijs van ultra cool? iets van 15euro ofzo. ik zou daar niet op bezuinigen en al helemaal niet om de kleur.

0

@SuperDre Mee eens. Wat is nu de toegevoegde waarde van dit product? Kan toch niet alleen de kleur zijn?

0
test

@Furrrr Ben bang dat het toch echt alleen de kleur is. Als je het mij vraagt is Cooler Master precies zo'n partij die wel eens dingen doet 'gewoon omdat het kan'. Soms pakt dat nuttig uit, deze keer voelt het meer als een soort stunt.

0
test

Conductonaut moet je hebben, 73W/mk.

0
test

@StormX idd en in gebruik ook grizzly kryonaut. En ja de kleur zeer belangrijk voor coolpast kijk er ook zo vaak naar!!

0

Aanbevolen voor jou