Collector's Edition van World of Warcraft: The War Within onthuld

Collector's Edition van World of Warcraft: The War Within onthuld

De uitbreiding komt ergens later dit jaar uit

Blizzard heeft deze week de 20th Anniversary Collector's Edition van aankomende World of Warcraft-uitbreiding The War Within onthuld.

Het pakket kan nu gereserveerd worden en kost 200 euro. Daarvoor krijgt men niet alleen een code voor de game, maar ook een artboek, een beeld van de Gryphon Rider, een speld met daarop Anduin, Thrall en Alleria en extra gamecontent.

Sinds deze week is het mogelijk voor geïnteresseerden om zich in te schrijven door de bèta van The War Within. Mensen die zich inschrijven maken kans een uitnodiging te ontvangen, en Blizzard geeft aan dat gedurende de bètatest uitnodigingen met enige regelmaat worden verstuurd.

Tijdens Blizzcon afgelopen najaar werd de uitbreiding aangekondigd als onderdeel van een trilogie aan uitbreidingen, genaamd The Worldsoul Saga. In The War Within zullen spelers ondergronds gaan in Azeroth, waar Nerubians en een Allied-ras genaamd de Earthen Dwarves te vinden zijn. Spelers kunnen nieuwe zones zoals Isle of Dorn, Azj-kahet, Hallowfall en The Ringing Deeps verkennen en meedoen aan een nieuwe schattenjacht genaamd Delves. The War Within moet ergens later dit jaar uitkomen.

Na The War Within volgt Midnight, dat zich in de oude wereld van Azeroth, Quel'thalas, afspeelt, waar de Void probeert de Sunwell te vernietigen om de wereld in duisternis te verhullen. De twaalfde uitbreiding heet The Last Titan, die zich in Northrend afspeelt, bekend van Wrath of the Lich King. Spelers onthullen een ingewikkeld complot rondom de teruggekeerde titanen.

World of Warcraft: The War Within

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

200 euro klopt wel alleen wat er niet bij staat is dat de verzending naar nederland gewoon 99 euro kost… dus je bent 300 euro kwijt. Verzending is echt belachelijk duur terwijl de spullen uit de blizzard gear shop uit Spanje komen…jammer.

0
test

mjah, was ook al aan het kijken omdat ik geïnteresseerd was. Maar idd 100 euro standaard verzend kosten en 200 express (!). voor niets komt menig pakje nog uit china.

0

Aanbevolen voor jou