Cities: Skylines 2 is meer dan een miljoen keer verkocht

Cities: Skylines 2 is meer dan een miljoen keer verkocht

Uitgever benadrukt dat de game op release niet aan de verwachtingen van spelers voldeed

Er zijn meer dan een miljoen exemplaren van Cities: Skylines 2 verkocht.

Dat heeft Paradox Interactive in een video laten weten waarin teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar. De game kwam afgelopen oktober uit op pc, maar de PS5- en Xbox Series-versies zijn uitgesteld naar de lente van dit jaar.

De uitgever benadrukt in de video dat men met de game op release niet heeft voldaan aan de verwachtingen van spelers. Men werkt hard aan verbeteringen voor de game en zien Cities: Skylines 2 als een project voor de lange termijn - spelers hoeven dus niet bezorgd te zijn dat het spel in de steek gelaten wordt.

Ontwikkelaar Colossal Order waarschuwde voor release al dat de prestaties van Cities: Skylines 2 niet op het gewenste niveau waren, en na release regende het dan ook klachten van spelers. Afgelopen november liet men al weten dat er pas downloadbare content voor de game wordt uitgebracht wanneer de hoofdgame genoeg verbeterd is.

Lars Cornelis gaf een 8 aan het spel: "Om vooruit te gaan, moet je soms eerst een stapje achteruit doen. Colossal Order legt een fundament waar het weer jaren op voort kan bouwen, maar heeft op dit moment nog zijn eigen voorganger als voornaamste concurrent."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik dan niet snap, waarom geven ze het spel toch uit wanneer ze weten dat het niet goed genoeg is en niet aan verwachtingen voldoet? Je auto heeft alleen nog geen ramen maar je kan er al wel mee rijden...

0

Was de PS5 release niet verplaatst naar februari? En nu lente? Ik kan nergens iets terugvinden over een releasedatum.... Ben benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou