Call of Duty-games op pc worden nu afgesloten bij illlegaal gebruik aim assist

Call of Duty-games op pc worden nu afgesloten bij illlegaal gebruik aim assist

Ricochet kan nu waarnemen wanneer muis en toetsenbordspelers aim assist gebruiken

Pc-gamers die in moderne Call of Duty-games aim assist gebruiken voor hun muis en toetsenbord, zullen merken dat hun game afgesloten wordt.

Activision heeft laten weten dat het zijn Ricochet-anticheatprogramma heeft verbeterd, waardoor het nu aim assist bij muis en toetsenbord kan waarnemen. Wanneer men dit aanzet, wordt de game afgesloten. Wanneer mensen dit vaker doen, gaat het bedrijf over op forsere straffen - mogelijk het uitdelen van een tijdelijke of permanente ban. De maatregel tegen aim assist op pc is doorgevoerd in Call of Duty: Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 en Warzone.

Aim assist wordt normaliter vaak in consolesversies van games ingebouwd zodat spelers die een analoge stick op een controller gebruiken gemakkelijker hun doelwit raken, om het zo beter op te kunnen nemen tegen pc-gamers die muis en toetsenbord gebruiken. Sommige pc-gamers gebruiken in multiplayergames echter software waardoor de game denkt dat er met een controller wordt gespeeld, waardoor men zonder veel moeite te hoeven doen erg precies het doelwit kan raken. Dit wordt gezien als cheaten.

De tweede helft van het eerste seizoen van Modern Warfare 3 en Warzone is gisteravond begonnen. Lees er hier meer over.

View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede zaak, nu nog een optie om alleen in potjes te komen met mensen die hetzelfde gebruiken als jij gebruikt. Constant gezeik binnen de community, controller spelers vinden het oneerlijk omdat een muis nou eenmaal veel preciezer is dan een stick, en muis en toetsenbord spelers die constant zeiken omdat de aim assist voor controller spelers zo extreem sterk zou zijn dat het bijna een aim bot is. Ik heb het zelf in Black Ops Cold War (MW2 en MW3 links laten liggen) meegemaakt. Ben zelf een controller speler, en dan soms kijk je een killcam en zie je iemand met precisie die met een controller simpelweg onmogelijk is.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 18 januari 2024 - 21:01]

0

Aanbevolen voor jou