Blizzcon gaat dit jaar niet door

Blizzcon gaat dit jaar niet door

Vorig jaar was de eerste Blizzcon in vier jaar tijd die fysiek werd georganiseerd

Er wordt dit jaar geen Blizzcon georganiseerd.

Dat heeft Blizzard bevestigd. "Blizzcon blijft een speciaal evenement voor ons allen, en we weten dat velen van jullie er naar uitkijken. We pakken het dit jaar echter anders aan - we hebben in het verleden ook andere formats ingezet - maar wees er zeker van dat we Blizzcon in toekomstige jaren met veel enthousiasme terugbrengen."

Het is een opvallende keuze, omdat Blizzcon in 2020 ook al niet doorging, in 2021 alleen digitaal werd gehouden en in 2022 ook werd geannuleerd. De editie van afgelopen jaar was dus de eerste fysieke Blizzcon-beurs in vier jaar tijd.

In plaats van Blizzcon is Blizzard van plan om zich op andere evenementen richten. "Gedurende de volgende maanden delen we meer details over releases later dit jaar, waaronder World of Warcraft: The War Withing en Diablo 4's eerste uitbreiding Vessel of Harted. Om deze releases te vieren en onze fans samen te brengen op nieuwe en speciale manieren zullen we binnenkort plannen voor andere beurzen zoals Gamescom delen."

Blizzard - bekend van gamefranchises als Diablo, (World of) Warcraft, Starcraft en Overwatch - heeft een turbulente periode achter de rug. Het bedrijf werd vorig jaar samen met Activision overgenomen door Microsoft. Begin dit jaar vielen er 1900 ontslagen bij Xbox, Bethesda en Activision Blizzard, en vertrok Blizzard-directeur Mike Ybarra bij het bedrijf. Toen werd ook aangekondigd dat er een nieuwe survivalgame waar Blizzard al jaren aan werkte was geannuleerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die zullen wel op de summer show van xbox staan

0
test

als je te weinig groot nieuws hebt kan je ook geen evenement vullen. Er is wel wat natuurlijk, maar bv nog geen nieuwe IP ofzo

0

Aanbevolen voor jou