Blizzard onthult derde seizoen van Diablo 4

Blizzard onthult derde seizoen van Diablo 4

Gaat op 23 januari van start

Blizzard heeft de eerste details van het derde Diablo 4-seizoen onthuld.

Het derde seizoen heet Season of the Construct en komt op 23 januari om 19:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar. Daarmee wordt een nieuwe questline toegevoegd. Volgens de officiële beschrijving: "Oeroude krachten bedreigen de Sanctuary. Bijgestaan door jouw Seneschal Companion onderga je de vele valstrikken en vernietigende Constructs onder de woestijnen van Kehjistan.”

Het derde seizoen moet allerlei verbeteringen doorvoeren, haast constante Helltides, nieuwe soort kerkers genaamd Vaults en leaderboards in The Gauntlets. Meer details zijn op de officiële website te lezen. Morgen om 18:00 uur zendt Blizzard een livestream uit met meer informatie.

Ergens eind dit jaar komt de eerste uitbreiding van Diablo 4 uit, genaamd Vessel of Hatred. Dat kondigde Blizzard afgelopen november aan. Een precieze releasedatum en uitgebreide details over de dlc zijn er nog niet.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uit nieuwsgierigheid; spelen mensen dit nog veel? Ik heb de game zelf uitgespeeld en heb toen heel veel (teveel) side quests gedaan en alle altar of lilliths gevonden. Maar toen de main quest voorbij was en ik in de end game was beland, was ik al heel snel verveeld met de content. Een nieuwe season spreekt mij totaal niet aan. Ik denk dat ik de game pas weer oppak als er een uitbreiding uitkomt. Eeuwige zonde! Heb d2 en d3 echt 10 keer meer gespeeld als d4, helaas..

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 17 januari 2024 - 12:47]

0

Ik allang niet meer, helaas. Voordat seizoen 1 begon was ik zeer enthousiast en vermaakte ik me erg goed. Maar al vrij snel werd duidelijk dat de endgame niet aanwezig was, maar je in een constante loop zat van saaie gameplay. Hoogste level is 80 ofzo, char van seizoen 1 is tot level 40 gekomen ofzo. Seizoen 2 eigenlijk niet gespeeld. Seizoen 3 lijkt weinig nieuws te doen dus kans is klein dat ik D4 weer opstart. Zit er meer aan te denken om Baldurs Gate 3 ook voor PlayStation te kopen (heb m al op pc) om op de Portal te doen dan Diablo te spelen.

0
test

Precies hetzelfde hier dus. Hoogste level was 82 maar was er helemaal klaar mee toen helaas.. Ik ben toevallig ook aan het overwegen of ik verder ga op de pc met baldur's gate 3, of dat ik het op console haal.. Maar zag dat de framerate nogal matig was op de console en ben daar wel gevoelig voor.. Maar blijft een 10/10 game, haha!

0

Ja ik speel het nog wel ja. Na werk een goeie game om je playstation op te starten, onder uit te liggen en effe te knallen voor een uurtje of 2. Bij seizoen 1 had ik niet gespeeld maar seizoen 2 terug gekomen en het was zeer positief.

[Reactie gewijzigd door Azezael op 17 januari 2024 - 13:39]

0

Ik heb eigenlijk precies hetzelfde als jij alleen start ik wel elk seizoen wel weer even. ik heb de hoop dat het met een aantal updates wel weer goed gaat komen, met het vorige season hebben ze al veel verbeterd namelijk. Maar vooralsnog ben ik wel teleurgesteld in deze game

0

Ik speel eigenlijk bijna dagelijks nog wel, Vermaak me uitstekend met de game. Diablo 2 en 3 zijn natuurlijk ook al veel langer uit dan D4, en werden beiden eigenlijk ook pas ECHT goed nadat ze een expansion kregen. Dat schijnen veel mensen nog wel eens te vergeten.

[Reactie gewijzigd door Yennila op 17 januari 2024 - 14:07]

0

Aanbevolen voor jou